Kelly Grooteman start als nieuwe directeur binnen Breinstein

We zijn supertrots: Kelly Grooteman start als nieuwe directeur binnen Breinstein. Zij gaat een nieuw onderdeel binnen ons bedrijf oprichten.



Chantal Mulder, Directeur en oprichter van Breinstein: “Wij verbinden al sinds jaar en dag dagelijks jong digitaal talent aan opdrachtgevers. Dit talent is de komende jaren van essentieel belang om het groeiende capaciteitsprobleem binnen veel organisaties het hoofd te bieden. Vanuit de expertise van Breinstein weten we daar als geen ander op in te springen op het gebied van Informatie & Verandermanagement, Data Analytics, Cyber Security en Duurzaamheid & Innovatie. En hoewel deze inspanningen tot goede resultaten leiden in de branches en binnen de organisaties waar wij ons begeven, zien wij de afgelopen jaren ook dat grote organisaties en corporates doorgaans een specifieke behoefte hebben op het gebied van jong digitaal talent.”

Kelly gaat zich dan ook volledig focussen op het bieden van maatwerk aan grote organisaties en corporates binnen Nederland. Zij denkt strategisch met hen mee op het gebied van hun personeelsbehoefte op IT-gebied. Vervolgens zorgt zij ervoor dat het juiste talent via maatwerkprogramma’s aan deze organisaties wordt gekoppeld.

Ivo Weel, Directeur van Breinstein: “Kelly Grooteman werkte tot voor kort bij Calco waar zij van accountmanager is doorgegroeid naar Commercieel- en uiteindelijk Algemeen Directeur. Door deze jarenlange ervaring heeft zij niet alleen een enorm netwerk opgebouwd, ze heeft ook kennis over hoe deze strategische partnerships eruitzien en wat ervoor nodig is om deze organisaties volledig te servicen op het gebied van jong en hoogopgeleid IT-talent.”

Kelly Grooteman: “Het is altijd mijn droom geweest om ooit nog eens te gaan ondernemen en alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan, in te zetten voor mijn eigen onderneming. Ik ben dan ook enorm trots en dankbaar dat ik start als Directeur en mede-eigenaar.

Breinstein spreekt mij in het bijzonder aan omdat zij dezelfde zaken belangrijk vinden als ik;

  • Hoogopgeleide, ambitieuze Young Professionals die het verschil willen maken verder helpen in hun carrière.
  • Opdrachtgevers ontzorgen door hen te matchen aan de beste digital natives van Nederland.
  • Hoogwaardige opleidingsprogramma’s op post-master niveau in samenwerking met gerenommeerde universiteiten op het gebied van Data Analytics, Cyber Security, Informatiemanagement en Innovatie & Duurzaamheid.
  • Een ijzersterke cultuur waarin je de enorme waardering voor medewerkers voelt zodra je binnenkomt.”

Voor het nieuwe team zijn we nog op zoek naar een aantal account- en recruitmenttalenten. Heb je een ondernemende mindset, ben jij een echte verbinder en zie je overal kansen en mogelijkheden? En wil je ook nog eens meebouwen aan onze nieuwe propositie? Of sparren over nieuw talent voor jouw organisatie?


Laat het Kelly vooral weten via een DM of via 06 – 46 59 52 41.

;